Äggakaga med rårörda lingon och rökt sidfläsk |
Eierkuchen mit Preiselbeeren und geräuchertem Speck |
Älgsvanssoppa |
Elchschwanzsuppe |
Ål med ölsås |
Aal in Biersoße |
Anka med äpplesås |
Gebratene Ente in Apfelsoße |
Äppelfläsk |
Geräucherter Speck mit Apfelscheiben |
Baconrullad fylld wienerkorv |
Speck gefüllte Wienerwürste |
Blåmögelost gratinerad kyckling med grönsaksrisotto |
Hähnchenbrust mit Edelkäse überbacken |
Blåmögelost och pepparkakor |
Finnischer Edelkäse mit Pfefferkuchenplätzchen |
Blodpudding med bacon |
Bauchfleisch mit Blutwurst |
Bräserad braxen |
Geschmorter Brachsen |
Brynt vitkålsoppa |
Gebräunte Weißkohlsuppe |
Chili kryddad räksoppa |
Garnelensuppe mit Chili gewürzt |
Cognac marinerad lax med pocherad ägg |
Cognac marinierter Lachs mit pochiertem Ei |
Crepes fyllda med grönsaksstuvning |
Eierkuchen gefüllt mit Gemüse |
Dilammjärpar med sötsur dillsås |
Lammbratklösschen mit süßsauerer Dillsoße |
Fasan i gräddsås |
Fasan in Sahnesoße |
Fårnoisetter med swamprisotto |
Regionale Lammkoteletts mit Steinpilzrisotto |
Sparris med friterad parmaskinka och parmesan |
Spargel mit frittiertem Parmaschinken und Parmesankäse |
Fiskspett brässerad i vitvin |
Meeres Früchtespieß in Weißweinsoße |
Fläsknoisetter med grönpepparsås |
Schweinelendchen in grüner Pfeffersoße |
Frikassé på kanin |
Kaninchenfrikassee |
Glödstekt sik med murkelstuvning |
Renke am offenem Feuer gegrillt mit Morchelsoße |
Gräddglass med rom kryddade frukter |
Sahneeis mit Rum marinierten Früchten |
Gräddstuvad njure |
Niere in Sahnesoße |
Granskottsstårta |
Fichtensprossentorte |
Gratinerad broccoli |
Gratinierter Spargelkohl |
Gratinerad laxsmörgås |
Lachsbrot mit Käse gratiniert |
Grillad fläskbiff |
Gegrilltes Schweinesteak |
Grönsaks gratäng |
Gemüsegratin |
Hamburgare |
Hamburger |
Himmel och jord med kumminfläsk |
Himmel und Erde mit Schweinefleisch in Kümmel |
Honungsstekta revbensspjäll |
In Honig gebratener Rippenspeer |
Jägarsmörgås |
Jägerschnitzel auf Brot |
Janssons fristelse |
Kartoffelauflauf |
Julskinka |
Weihnachtsschinken |
Kalvrullader med purjolök |
Kalbsrouladen mit Lauch |
Kantarell gratinerad harefile |
Hasenschnitten mit Pfifferlingen überbacken |
Kernärsparfait |
Ackerbeerparfait |
Klar laxsoppa, rostat rågbröd |
Klare Lachssuppe mit Roggentoastbrot |
Kokt rentunga |
Gekochte Renntierzunge in Edelkäsesoße |
Kokt sjötunga med kräftsås |
Seezunge gekocht mit Krebssoße |
Krämig murkelsoppa |
Morchelsuppe |
Kroppkakor |
Gefüllte Kartoffelklöße |
Kyckling-ananas-paprika |
Hähnchen-Paprika-Ananas |
Kycklingsbröst med lever och champinjoner |
Hähnchenbrust mit Leber und Champignons |
Kycklingspett med pommes frites |
Hähnchenspieß mit Pommes Frites |
Lammjärpar i dillsås |
Lammbratklösschen mit Dillsoße |
Lammkåldolmar av spetskål med timjansås |
Lamm-Kohlrouladen mit Thymiansoße |
Lökdolmar |
Gefüllte Zwiebelröllchen |
Lök-tomat gulasch |
Zwiebel-Tomatengulasch |
Makrillfile på grönsaksbädd |
Makrelenfilet im Gemüsebett |
Nävgröt med fläsk |
Hafergrütze mit Speck |
Nougat fondue med frukter |
Nougat Fondue mit Früchten |
Ostkaka med jordgubbar |
Käsekuchen mit Erdbeeren |
Oxfile strimlor med sallad |
Rindsrückensteak in Streifen mit Salat |
Oxrulader i gräddsås |
Rindsrouladen mit Sahnesoße |
Passionfrukt marinerad lax |
Passion marinierter Lachs |
Pasta med köttfärssås |
Hackfleischsoße mit Nudeln |
Pasta med röktlax och svamper |
Pasta mit geräuchertem Lachs und Pilze |
Plommonspäckad järpe med gräddsås |
Pflaumengespickte Hackburger mit Sahnesoße |
Potatisplättar |
Reibekuchen |
Råg gratinerad entrecote, klyftpotatis |
Roggen überbackenes Entrecote |
Randig grönsakspaté |
Gestreifte Gemüsepastete |
Renfile fylld med lax, havtornbärsås |
Renntierlende mit Lachs gefüllt, Sanddornbeerensoße |
Renskaw med lingon |
Geschnetzeltes Renntiersteak mit Preiselbeeren |
Renskötarens pytt i panna |
Renntierhirtenpfanne mit Ei |
Rostad rennoisetter med honung-tranbärsås |
Gerösteter Renntierrücken mit Honig-Moosbeerensoße |
Rotfruktsspäckad oxbringa |
Gespickte Rinderbrust |
Sallad med räkor och champinjoner |
Salat mit Garnelen und Champignons |
Sesong rom och blini |
Rogen a la Saison auf kleinen Pfannkuchen |
Sjömansbiff |
Seemannsauflauf |
Sjötungsfilé i vitvinssås |
Seezungenfilet in Weißweinsoße |
Skånsk äppelkaka med vaniljsås |
Schonischer Apfelkuchen mit Vanillesoße |
Skånsk fläskpannkaka |
Schonischer Speckpfannekuchen |
Skinka-ananas-tonfisk-räkor |
Schinken-Ananas-Tunfisch-Garnelen |
Sniglar Bourgogne med rödvinsmör |
Weinbergschnecken Burgunder Art |
Soppa på torkad älgstek |
Suppe von getrocknetem Elchsteak |
Soppan med murklor och blåmögelost |
Morchelsuppe mit Edelpilzkäse |
Spättagratäng |
Überbackene Scholle |
Stekt älgfile med svamp |
Gebratenes Elchfilet mit Pilzen |
Stekt torsk med libbsticka |
Dorsch mit Liebstöckel |
Stekt lammnjure |
Gegrillte Lammniere |
Stekt lax brässerad med surgrädde |
Lachs in saurer Sahne mit Krebsschwänzen |
Stekt lax med Parmesan-grönsaksrisotto |
Gebratener Lachs mit Parmesan-Gemüserisotto |
Stekt laxöring |
Gebratene Forelle |
Stekt lever med lök och bacon |
Gebratene Leber mit Zwiebeln und Speck |
Stekt rensadel |
Gerösteter Rentierrücken |
Stekt rom |
Gebratener Rogen |
Strimlad oxfile med lök, chili och pepperoni |
Rindergeschnetzeltes mit Zwiebeln, Chili, und Peperoni |
Strömming med vitlöksås |
Gebratene Strömlinge in Knoblauchsoße |
Timjan- och gräslöks-fläsklägg med potatispuré |
Eisbein in Thymian und Schnittlauch mit Kartoffelpüree |
Tjäder med murklor |
Auerhahn mit Morcheln |
Tomatsallad |
Tomatensalat |
Tortelloni-Verdi med nöt-ostsås |
Tortelloni-Verdi mit Käse-Nuss Soße |
Tranbär mascorpone |
Moosbeerenkäse |
Tyska bratwurst med surkål |
Deutsche Bratwurst mit Sauerkraut |
Ungsbakad potatis med grönsaksfyllning |
Ofenkartoffeln mit Gemüse gefüllt |
Varm terrin med lax och sik |
Lachs-Renke Terrine warm serviert |
Vitlöksspäckad lammsadel med rosmarin |
Knoblauchgespickter Lammrücken mit Rosmarin |
Walldorfs sallad med kyckling |
Waldorfsalat mit Hähnchen |